Voor bedrijven

Nieuwe perspectieven op vraagstukken met bedrijfscoaching

Je zit met een concreet vraagstuk waar jullie als team, management of organisatie niet helemaal meer uitkomen. Bovendien zit het jullie ontwikkeling in de weg. Willen jullie weer volle kracht vooruit? Naast lifecoaching bied ik bedrijfscoaching aan waarbij ik mee denk vanuit de visie van jouw bedrijf. Ik denk mee vanuit een onafhankelijk standpunt waardoor ik een frisse blik op het geheel geef zonder de details uit het oog te verliezen. Als systemisch coach kom ik snel tot het werkelijke knelpunt zodat ik doelgericht organisatieadvies kan geven. Wat voor jou WERKT, staat centraal. Wil je meer weten? Vul het contactformulier in op de website en ik neem contact met je op. 

Bedrijfscoaching: consultancy en organisatieadvies

Als ondernemer wil je jezelf natuurlijk het liefste focussen op de kern waar het om draait: ondernemen. Je wilt groeien als organisatie en opdrachten binnenhalen. Hiervoor moet je soms lastige keuzes maken die invloed hebben op de koers van je beleid. Hierdoor kan je soms tegen je eigen grenzen aanlopen. Een meedenkend en meewerkend persoon kan overzicht brengen in het geheel. Als sparringpartner van ondernemers duik ik in jouw bedrijf zodat ik kan waarnemen waar je precies tegenaan loopt.
Bedrijfscoaching is er op gericht dat ik niet alleen waarneem wat er aan de hand maar dat jij zelf ook mee wordt genomen in dit proces. De erkenning van wat er werkelijk aan de hand is biedt ruimte om handvatten aan te reiken hoe je verder kan. De visie van jouw bedrijf is hierbij de belangrijkste pijler. Soms kan het herstructureren van jouw organisatie hier deel van uit maken.
 
 
Eva Lut life coach bedrijfscoach dordrecht

Herstructureren met behulp van bedrijfscoaching

Is er sprake van een sterk krimp? Of groeit jouw organisatie sneller dan gepland? Zomaar een paar voorbeelden van vraagstukken waarvoor je bedrijfscoaching kan inschakelen. Het herstructureren van jouw organisatie kan hiervoor de oplossing vormen. Dat is een grote verandering waarbij ik organisatieadvies kan geven zodat het proces sneller verloopt. Hierbij ga ik in samenwerking met jou op een mensgerichte manier te werk. Ik geloof dat de kennis al in jouw organisatie is bedrijf zit. Wil je een afspraak maken voor bedrijfscoaching of voor een sessie met mij als coach in Dordrecht?
Neem dan contact op via het contactformulier.

 

 

Ik wil meer weten

Vanuit de visie van jouw bedrijf: