Organizze yourself

Maak opnieuw kennis met jezelf en ontdek welke keuzes jij wilt maken zodat jouw leven voor je gaat werken en je energie geeft.

 

Om te weten hoe jij in het leven staat en welke keuzes je wilt maken is het nodig jezelf te kennen, echt te kennen. Dit is niet een eenmalig proces, maar een die een leven lang bij je blijft. Met ‘Organizze yourself’ laten we je zien hoe je dit onderdeel kunt maken van je alledaagse dag. We maken een inwaartse reis en halen daar de kennis en het weten op die nodig is om voor jezelf te bepalen hoe jij in het leven staat en welke keuzes en afwegingen je maakt. Vandaag, morgen en alle dagen die komen gaan. 

 


Organizze yourself

Wanneer de verschillende rollen die je hebt en je in beweegt niet goed met elkaar samenwerken of wanneer een van deze om aandacht vraagt verlies je energie en kun je een gevoel van niet lekker in je vel zitten hebben. Niet helder hebben waar dit gevoel vandaan komt versterkt dat je het overal mee naar toe neemt.

Wellicht herken je je in:

  • Slapeloze of onrustige nachten
  • Het gevoel dat er teveel op je bord ligt
  • Dagen voorbij vliegen zonder dat je ze echt bewust hebt meegemaakt
  • Je uitkijkt naar een weekend of vakantie
 
Het leven is steeds ingewikkelder en kent veel onzekerheid. Belangrijk is ook juist dan te weten hoe je (in jezelf) georganiseerd bent en je (innerlijke) structuur kunt maken.
Desiree
Desiree
The only way out is in
Lees verder
"Ik sta een stuk rustiger in het leven en voor mezelf beter wat ik wel en niet wil"
Anoniem
Anoniem
The only way out is in
Lees verder
"Ik snap beter waar mijn gedachten vandaan komen. Hoe ik ze kan versterken of omdraaien"
Anoniem
Anoniem
The only way is in
Lees verder
"De persoonlijke coaching bij de cursus was voor mij echt een meerwaarde. Wat een mooie dingen zijn daar uitgekomen!"
Previous
Next

"The only way out, is in!

Je hebt altijd een keuze, weet hoe je ziet en maakt!

J

Als ik iets heb geleerd is hoe beter ik mijzelf kan blijven en de regie kan voeren over mijn leven en de keuzes die ik tegen kom ik alledag.  

Persoonlijke ontwikkeling is niet een eenmalig doorlopen van een proces. Ook als het om jezelf gaat ben je nooit uitgeleerd. Het vraagt om regelmatig reflecteren en deze manier van ontwikkeling onderdeel maken van je dagelijkse leven en handelen. Zo wordt het onderdeel van jou. Persoonlijke ontwikkeling die met je meegroeit. 

Zo heb ik vele grote en nog meer kleine keuzes gemaakt in mijn leven waarbij trouw zijn aan mezelf als kompas fungeert.

Scheiden en bewust co-ouderschap, eigenaar van twee bedrijven, bewust niet in loondienst en ik draag mijn steentje bij aan de maatschappij.

Vele ballen hoog te houden en vele rollen die ik vervul. In iedere rol keuzes maken vanuit mijn innerlijk kompas.

Eva Lut life coach bedrijfscoach dordrecht

The best time for new beginnings is NOW

Je kunt het helemaal alleen doen, maar het hoeft niet!

Je kunt dit traject volledig zelfstandig en alleen doorlopen, maar dat hoeft niet! Op Instagram krijg je toegang tot een besloten account waar iedereen toegang heeft die mee doet aan ‘The only way out’. Iedereen doorloopt zijn/haar eigen traject. Maar het helpt om te delen met elkaar, vragen te stellen en je soms in elkaar te herkennen! Want al kan het heel alleen voelen, dat ben je niet! 

Wil je een extra steuntje in de rug in deze 3 maanden? Voor een selecte groep van 12 personen heb ik plaats voor persoonlijke coaching. In 2 gesprekken per maand biedt ik extra ondersteuning, spiegel ik waar nodig en geef dat extra duwtje waar nodig.

Wat anderen zeggen

lifecoaching dordrecht lifecoach organizze yourself
lifecoaching dordrecht lifecoach organizze yourself

Dit traject is wel voor jou

Dit traject is niet bedoeld voor diegene

Wat ontvang je?

  • Een volledig werkboek met theorie en voldoende oefeningen om zelf aan de slag te kunnen
  • Toegang tot het besloten account op Instagram van ‘Organizze yourself’
  • Aanvullende content en stories in de de Instagram groep
  • Starten wanneer jij dat fijn vindt en in je eigen tempo
 

Wil je meer begeleiding bij jouw persoonlijke traject? Voor en selecte groep van 10 personen is er plek voor individuele coaching. Laat het weten bij de opmerkingen tijdens je bestelling en ik neem contact met je op.

Liever tussendoor je vragen kunnen stellen of wil je sparren? Kies dan voor Whatsapp coaching. Stuur je vraag in en ontvang binnen 24 uur een antwoord terug om je weer even een stukje op weg te helpen. 

Investering

Je investering voor dit programma is €149,- inclusief BTW

Liever samen van start? Maak dan gebruik van persoonlijke coaching.
We plannen 3 (online) gesprekken in, we onderzoeken samen wat als eerste om aandacht vraagt in jouw leven en wat voor jou de beste manier is jouw leven te organiseren. € 255,- inclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.

Whatapp coaching € 24,95 per maand incl BTW. Per maand opzegbaar.

Bonus