4 daagse retreat

Ga je mee op reis?

Heb je het gevoel dat het nodig is wat beter voor jezelf te zorgen? Ga je mee met de waan van de dag en is het een uitdaging om een moment voor jezelf te vinden. De rust te hebben om te voelen wat jij nodig hebt? 

Wat nou als je 4 dagen zou hebben. Weg van je dagelijkse ritme, je vast omgeving. Op reis naar een andere wereld, met jezelf, het onbekende. Tijd en ruimte om bij jezelf stil te staan, aandacht te geven en aandacht te ontvangen. 

Dit geeft je de ruimte om nieuwe inzichten te krijgen, de rust vanbinnen ter herstellen en een houvast om je dagelijkse ritme thuis vorm te geven. 

Voorafgaande aan de reis maken hebben we een kennismakingsgesprek. Onderzoeken we of je een persoonlijke vraag hebt waar je aandacht aan wilt besteden tijdens deze 4 daagse. 

Voor vetrek ontvang je een persoonlijk reispakket, je reis begint vanaf het moment dat je in het vliegtuig zit! Tijdens de dagen onder de Egyptische zon wordt alles voor je verzorg zodat jij je volledig kan richten op jezelf. 

Het programma is zo samengesteld dat er tijd is in stilte met jezelf te zijn, ruimte om met elkaar te delen en ruimt om met mij te kunnen sparren over jouw persoonlijke vraag. 

Na deze dagen heb je vanuit een nieuw perspectief naar jezelf kunnen kijken, heb je een aantal dingen losgelaten die je niet meer dienen en een neem je een opgedane inzichten mee om bij thuiskomst de zorg en aandacht voor jezelf te integreren in het dagelijkse leven. 

Inzichten

Met jezelf

Met elkaar

Uitzichten

4 daagse retreat

Op reis met jezelf
595,- All incl. verblijf Egypte. Excl Vlucht
  • Betalen in 3 termijn mogelijk
  • Vliegen vanaf Eindhoven of Oostende
  • Incl kennismakingsgesprek en persoonlijk gesprek bij terugkomst NL
Boek nu!